Kunder

​Att vara med och utveckla olika företags IT-miljö under tid i takt med att krav och behov förändras och att skapa långsiktiga relationer med våra kunder är drivkraften för oss på Frontwalker.

Logo Print Svgversion 4 6 13

Stockholms stad

Norra Djurgårdsstaden är ett av Norra Europas största exploaterings- och byggprojekt, och är av stor betydelse för behoven av bostäder och lokaler i Stockholm.

Läs mer
Uppsala Kommun Logo Black Rgb

Uppsala kommun

Uppsala kommun är Sveriges fjärde största kommun, och Frontwalker utvecklar tillsammans med Uppsala kommun produkter och tjänster för att effektivare mäta klimatavtrycken. Det samarbetet har pågått i mer än 10 år för att hjälpa dem på sin resa mot effektivare hållbarhet.

Läs mer
Klimatprotokollet

Uppsala klimatprotokoll

Klimatprotokollet i Uppsala har ett mål inställt på "Ett klimatpositivt Uppsala i sikte". 33 lokala aktörer med cirka 38 000 anställda som samarbetar för klimatdriven affärs- och verksamhetsutveckling skapar kraft. Arbetssättet har inspirerats av FN:s klimatkonvention och bidrar till kommunens miljö- och klimatmål och ett hållbart Uppsala.

Läs mer
Energikontor Logo

Energikontoret i Mälardalen

Projektet ska öka kommunernas kapacitet att hålla energi- och klimatdata, erhålla adekvata uppföljningsunderlag och beslutsunderlag för effektivt energi- och klimatarbete. Projektet sker i samarbete med Länsstyrelsen, Regionförbundet, Landstinget och kommunerna i Uppsala län, samt Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU). Projektet pågår mellan 2016 och 2018 och finansieras av Energimyndigheten.

Läs mer

Användare

Ikea Ica Skanska Svenska Kyrkan Ncc ATEA Trafikverket Avfallsverige SJ Bonnierfastigheter Chalmers Einatmattson Akademiska Sjukhuset Erikwallin GE Healthcare Jm Länsstyrelsen Midroc Ramboll WWF Region Uppsala Stockholm Parkering Svensktvatten Sweco Toblinproperties Uppsala Vatten & Avfall AB Vasakronan Vattenfall Veidekke Wsp Tierp Uppsala Östhammar Älvkarleby Enköping Håbo Heby Knivsta