Hållbarhetsportalen

Är ett flexibelt verktyg kring indata med många varianter för användarna att rapportera in. Förädlingen är en komplex och unik process som Hållbarhetsportalen hanterar åt er. Med det inbyggda rapportverktyget tar Hållbarhetsportalen fram anpassade och tydliga rapporter och effektiviserar uppföljning av data på ett enkelt och strukturerat sätt för användaren, Hållbarhetsportalen sparar tid!

En enkel process i tre steg: Insamling - Förädling - Rapportering

Användning

Att använda Hållbarhetsportalen är både roligt och enkelt. Du som användare kommer att möta ett modernt webbgränssnitt med hög användbarhets- och tillgänglighetskrav. Motorn, Hållbarhetsportalens plattform drivs av en modern molnlösning som enkelt kan optimeras efter just era förutsättningar. Dessutom är det enkelt att växa som organisation i verktyget. Vi lyssnar på er som användare och försöker hela tiden att förenkla och förbättra verktyget för våra användare. Saknar du som användare någonting?
Prata med oss så gör vi allt för att anpassa verktyget just för er.

Processens tre steg:

 

Insamling

Det är enkelt att samla in data till systemet. Insamlingen kan ske på olika sätt, dels genom formulär eller genom att ladda upp data via fil.

Förädling

Hjärtat och hjärnan i systemet är det som sker i bakgrunden. I processens andra steg förädlas den insamlade data genom olika typer av beräkningar.

Rapport

Uppföljningen av insamlade data sker genom att titta på och läsa rapporter. Rapporterna är enkla och tydliga och är till hjälp för att följa upp mål.

Tillsammans skapar vi kundvärde

I nära samarbete med er anpassar vi systemet efter era önskemål, vi utgår alltid från era behov och förutsättningar samt skapar kundnytta för er. Hållbarhetsportalen är en helhetslösning för uppföljning. Är din organisation eller verksamhet i behov av ett stödsystem, kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte.

Vi vill gärna prata med dig om dina utmaningar!

Kontakta oss

Läs mer om hållbarhetsredovisning här! 

 


 

"Uppsala har sedan starten 2009 haft ett spännande och utvecklande samarbete med Frontwalker, i utvecklandet av Hållbarhetsportalen. Möjligheten till klimatbokföring i en komplex och föränderlig organisation har varit av stor betydelse för klimatarbetet i Uppsala."


Johanna Andersson
Processledare miljöuppföljning, Uppsala kommun

 

 

 

"10 procent minskade utsläpp!"

Uppsala Klimatprotokollets medlemmar minskade de gemensamma utsläppen av växthusgaser med 10 procent under 2015-2017. Resultatet var en fördubbling av målet om 5 procent. Även målet att minska energianvändningen med 2,7 procent uppnåddes och resultatet blev 3,5 procent. Detta trots att medlemmarnas omsättning ökat. Minskningen berodde främst på åtgärder inom fastigheter och transporter. 

 

Uppsala är utnämnd till årets klimatstad 2018 av WWF 

 

Hållbarhetsportalen gör skillnad!